Regio-leden

Aan deze pagina wordt gewerkt.Korff Schilderwerken B.V. is een jong bedrijf met ruim 40 jaar ervaring in het schildersvak en heeft gemiddeld 5 werknemers in vast dienstverband.
Kleine of grotere projecten zijn bij ons niet onbekend.
Gedegen vakkennis, gestructureerd beleid en een goede service staan hoog in ons vaandel.


Schildersbedrijf met oog voor detail, met een goede prijs-kwaliteits verhouding. Met trots een erkend Sikkens Quality painter


Wij vinden dat goed advies geven het halve werk is. Na dat u uw wensen laat horen zorgen wij dat u het beste advies krijgt en daarop volgend de beste uitwerking. Megens Schilders vindt duurzaamheid erg belangrijk en zorgt daarom dat wij werken met de beste materialen die de kwaliteit en duurzaamheid behouden. Daarnaast werken wij met meerjarige onderhoudscontracten die de duurzaamheid ook bevorderen.


Sinds november 2002 is in Elsloo Schildersbedrijf Ropé gevestigd. Dit jonge en dynamische bedrijf richt zich vooral op particulier onderhoud en renovaties, maar ook winkel- en bedrijfspanden worden regelmatig aangepakt. Dit alles met de beste producten en moderne technieken, waarbij de wensen van onze klanten centraal staan. Graag adviseren wij u hierin en laten u zien dat mooi schilderwerk niet duur hoeft te zijn.


Begin maart 2002 startte Rob Schiffer zijn schildersbedrijf. Geboren in Sittard heeft hij tot 1996 in Mönchengladbach (Duitsland) gewoond en gewerkt.Na zijn verhuizing naar Sittard heeft hij bij verschillende schildersbedrijven in de regio gewerkt.Maar zijn idee en droom was toch om zijn kennis en kwaliteit in een eigen bedrijf toe te passen.In een korte tijd hebben we een mooi klantenbestand opgebouwd. 95% van onze klanten is particulier, maar ook de zakelijke klant is bij ons van harte welkom.Door de constante scholing van onze medewerkers kunnen wij ten alle tijden de hoogste kwaliteit garanderen.Goed en zuiver werken, kwaliteit, betrouwbaarheid én de klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel!


Wilt u uw woning laten schilderen? Of heeft u een gebouw dat geschilderd moet worden tijdens een renovatie? Rob Smeets Schildersbedrijf in Maastricht heeft jarenlange ervaring met het schilderen van diverse gebouwen van Hotels en winkelpanden tot het schilderen van woningen van particulieren. Voor u als aannemer, onderneming of particulier bieden we diverse diensten.

 


Schildersbedrijf Storms in Kerkrade, heeft al meer dan 65 jaar ervaring op het gebied van
binnenschilderwerkenbuitenschilderwerken en kleuradvies. Particulieren, woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren, gemeenten en bedrijven zijn u al voorgegaan.

 


Schildersbedrijf P van Wersch 
is een kleine onderneming die voornamelijk actief is in de utiliteitsbouw, onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Tot haar vele opdrachtgevers behoren onder meer woningbouwverenigingen, gemeentelijke instellingen, de industrie en particulieren.